Tilburg University Kennisklik

Kennisklik slaat een brug tussen universiteit en samenleving door kennis van de universiteit beschikbaar te stellen aan maatschappelijke organisaties, het MKB en startende ondernemers. Daarnaast speelt het in op vragen die vanuit de samenleving worden aangedragen.

De deur van de universiteit wijd open zetten: dat is wat het team van Kennisklik graag doet. Wij kennen de weg binnen de universiteit en kunnen u helpen de juiste student te vinden voor uw stage, afstudeeropdracht of startersfunctie.

Wat kan Kennisklik voor u betekenen?
Schakel Kennisklik in en wij helpen u op meerdere manieren:

•Werving en selectie
Wij verdiepen ons in uw wensen en nemen u een deel van het werk uit handen. Wij gaan op zoek naar geschikte studenten en stellen alleen de beste kandidaten aan u voor. Om die kandidaten te vinden, hebben we een aantal middelen tot onze beschikking die voor externen (en bijvoorbeeld studieverenigingen) niet gemakkelijk toegankelijk zijn, zoals de beeldschermen op de campus, de nieuwsvoorziening via het studentenportal, onze eigen kanalen op Facebook en Twitter, en posters op relevante campuslocaties.

•Kennis over Tilburg University
De beste ‘match’ wordt gevonden als vraag en aanbod goed op elkaar aansluiten. Tilburg University is een grote organisatie met vele specialisaties in het onderwijs en het onderzoek. Onze accountmanagers hebben een uitgebreid intern netwerk en veel ervaring in het afstemmen van vragen op het onderwijsprogramma, zodat de kans op een succesvolle invulling het grootst is. Deze kennis kunnen wij gebruiken om u te adviseren over welke componenten van uw vacature goed aansluiten op hetgeen Tilburg University-studenten u te bieden hebben.

•Procesbegeleiding
Wanneer een van onze studenten uw vacature gaat invullen, blijven wij (op de achtergrond) betrokken. Gedurende de opdracht willen wij graag weten hoe de samenwerking verloopt, en zullen we contact met u opnemen.

•Directe beantwoording van juridische vragen
Voor juridische opdrachten heeft Kennisklik een gespecialiseerd team studentmedewerkers in dienst. Deze studenten kunnen direct uw opdracht oppakken, zonder dat de accountmanager een vacature hoeft uit te zetten. De accountmanager (een ervaren jurist) begeleidt de opdracht en is uw contactpersoon.

Career Portal
Het Tilburg University Career Portal is de digitale marktplaats waar u gratis uw vacature kunt plaatsen. Kennisklik biedt u een grotere kans op succes. Wij maken ook gebruik van het Career Portal, zodat dit de logische ontmoetingsplek blijft voor studenten en werkgevers, maar daarnaast zetten wij diverse andere middelen in om studenten direct te bereiken, kunt u gebruikmaken van onze kennis van de universiteit en begeleiden wij het vervolgproces waar nodig en gewenst.

Postadres:
Tilburg University
Frank Klaassen, contactpersoon
Warandelaan 2
5037 AB Tilburg

Telefoonnummer: 013 – 466 3636
E-mail: Kennisklik@uvt.nl